Viktig information från styrelsen

Klubben har sedan i somras blivit uppsagda från vårt nuvarande hyresavtal av Solna Judoklubb, som från årsskiftet vill utöka sin egen verksamhet i lokalen. Styrelsen har därför under hösten arbetat intensivt med att hitta försöka hitta en lösning för att kunna fortsätta bedriva verksamhet efter årsskiftet.

Glädjande kan vi nu meddela att vi har hittat en lösning med oförändrade träningstider, fast på en annan adress i närområdet.

Vi har blivit erbjudna att flytta in hos Oyama Karate Kai i Solna Strand, Vretenvägen 10. Oyama Karate Kai är en väletablerad budoklubb som tränar karatestiteln Kyokushinkai och har under lång tid verkat i Solna, under perioder har vi även delat lokaler tillsammans förut och vi delar de värderingar som budon bygger på.

Deras dojo ligger nära både tunnelbanan och flera bussar samt en kortare promenad från där vi är idag så vi är övertygade om att flytten inte kommer orsaka några större logistiska utmaningar.

Mer information om praktiska frågor kommer att skickas ut inför vårterminstarten 2024, vilken planeras för i mitten av januari som vanligt.

Vi i styrelsen känner oss positiva inför ett nytt år på mattan där vi fortsätter att utveckla klubbens verksamhet tillsammans och vill självklart att ni medlemmar ska känna er trygga i att verksamheten fortsätter som vanligt.