Nu börjad det lacka mot jul…

Nu börjar det närma sig jul med stormsteg på mattan! Det är inte så långt kvar av ännu en toppentermin men vi har fortfarande mycket kul kvar innan vi alla tar jullov.

Söndagen den 3 december är alla instruktörer på utbildning i Markaryd där det återkommande svartbälteslägret inom vår stil av ju-jutsun äger rum. Där möts svartbälten/instruktörer inom Gake ryu jujutsu vartannat år för utbyte av idéer och fortbildning. Därför är ALL träning INSTÄLLD söndag 3 december.

En vecka efter det är det sedvanlig avslutning för alla barn och ungdomar samt även gradering för de som har uppnått minst 75% närvaro under terminen.

Vilka som är aktuella för att gradera och visa om man är redo för en ny grad så kommer information ut veckan innan om det. Alla andra är självklart välkomna att ta med sig släkt och vänner för att se avslutningen och fika.

Klubben bjuder som vanligt på fika, observera dock att tiderna är lite justerade;

10:00 – 11:15 Avslutning Barn

11:30 – 12:45 Avslutning Ungdomar

Torsdagen den 7 december är det avslutning för vuxna samt gradering för de som är aktuella. Kom ihåg att instruktörerna avgör detta baserat på närvaro och kunskapsnivå.