Terminsavslutning!

Nu börjar slutspurten på terminen och nu kommer lite info kring kommande aktiviteter;

– Söndag 11 dec avslutning för barn och ungdomsgrupperna, samt gradering för de som varit närvarande minst 75 %. Observera justerade tider (Barn 10-11:30/Ungdom11:30-13:00) och att vuxengruppens träning är inställd. Fika för alla!

Information om vilka i ungdomsgruppen som är aktuella för gradering finns här; för övriga kommer det att bli kompletteringsgraderingar i början av nästa termin.

– Tisdag 13 dec avslutning för vuxengruppen samt gradering för de som är aktuella och blivit informerade av instruktörerna. Tiden justerad till 18-19 samt utgång på The Public i Sundbyberg för de som vill, bord bokat till 20 för de som anmäler intresse.

-10 januari startar träningen igen för alla grupper.