Avslutningar och graderingar!

Nu börjar vi komma in i slutspurten på terminen och närmar oss avslutningar och graderingar med stormsteg, bara några få träningstillfällen kvar nu innan vi tar jullov.

För barngruppen är det avslutning på söndag 11 december kl 10-11:30 då vi bjuder in släkt och vänner att se alla fina tekniker som vi lärt oss under terminen och avslutar med traditionsenlig fika. För de som varit med på minst 75% av träningstillfällena under terminen (tisdagar + söndagar) är det aktuellt med gradering, övriga kommer få tillfälle att kompletteringsgradera i början av nästa termin.

För ungdomsgruppen är det också avslutning på söndag 11 december kl 11.30-13:30 då vi bjuder in släkt och vänner att se alla fina tekniker som vi lärt oss under terminen och avslutar med traditionsenlig fika. För de som varit med på minst 75% av träningstillfällena under terminen (tisdagar + söndagar) är det aktuellt med gradering, övriga kommer få tillfälle att kompletteringsgradera i början av nästa termin.

Observera att för att få gradera ska även terminsavgiften vara betald.

Information om vilka som kommer att gradera kommer att komma ut snart.

Vuxenträningen är inställd på söndag 11 december pga de övriga gruppernas avslutning.

Avslutning för vuxengruppen är på tisdag 13 december kl 18 – 19, och för de som vill kommer vi gå ut och äta en bit mat och umgås efteråt.