Terminsstart + storstädning av dojon!

Nu är det inte långt kvar till vi startar upp träningen igen efter sommarens uppehåll och vi hoppas att alla nya och gamla medlemmar är lika motiverade som vi är!

Den 18 augusti är det träning som vanligt, på ordinarie tider för alla grupper. Information om tider, avgifter etc finns som vanligt på hemsidan.För att säkerställa att smittspridning undviks så kommer klubben att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att följande gäller;
Är man sjuk så ska man stanna hemma!  
Insjuknar man under en träning ska man gå hem direkt.
Byt om möjligt om hemma, dock ska fötter och dräkt vara rena innan man går upp på mattan.
Använd endast egen vattenflaska, ta gärna även med egen handduk för att torka av svett under träningen.
Tvätta händer innan och direkt efter träning samt använd handsprit.
För att undvika att för många är i lokalen samtidigt så ber vi att föräldrar eller andra anhöriga/bekanta undviker att uppehålla sig i lokalen mer än nödvändigt.
Vi hoppas att det inte kommer ske men om träningspass skulle bli inställda med kort varsel så kommer detta att meddelas via Nyhetsbrevs-utskick, så därför är det väldigt viktigt att alla medlemmar anmäler sig, vid frågor kontakta tomas@solna-jujutsu.se

Alla våra instruktörer gör detta på ideell basis och vi har tyvärr inte en obegränsad tillgång på dessa så samma regler gäller för oss, dvs vid sjukdom kommer vi att avstå från att besöka träningen.
Storstädning av lokalen lördag 22 augusti
 För att göra iordning vår dojo inför hösten så kommer alla tre klubbarna att gemensamt storstäda, samling i dojon kl 9 lördagen 22 augusti för de som kan.