All träning inställd resten av terminen

Vi har nu kommit till ett läge där vi på grund av rådande situation kring covid19/corona och den allmänna smittspridningen i samhället tyvärr måste ställa in resten av den här terminens träning. Det är något som vi i styrelsen och instruktörerna gör med tunga hjärtan och först efter noga övervägande men vi hoppas ändå att ni alla har förståelse för detta.

All träning inklusive avslutning och gradering kommer därför att utgå och nästa termin kommer att starta igen den 18 augusti.

Vi ser fram emot att ses på mattan igen när höstterminen börjar och till dess så önskar vi alla en trevlig vår och sommar!

Om du inte redan är uppskriven för vårt nyhetsbrev så vill vi att du gör det via länken nedan. Nyhetsbrevet är tillsammans med Facebook och hemsidan vår viktigaste informationskanal till er medlemmar.
https://solna-jujutsu.se/nyhetsbrev-nytt/