Sommartider!

Även om vädret ute verkar ha slagit om från sommar till vår så har vi på mattan definitivt gått in i sommaren. I veckan som var hade vi de sista graderingarna för alla grupper och nu det var väldigt fina tekniker som visades upp.

Vi instruktörer är mycket stolta och glada över alla de framsteg och utveckling som alla på mattan har gjort i alla grupperna, och vi ser tillbaka på en otroligt bra termin för klubben.  Graderingar är i första hand ett sätt att uppmärksamma de enskilda elevernas framsteg inom ju-jutsun men det är ju även ett kvitto på hur tränarna har lyckats med att lära ut.

Alla nya grader är välförtjänta, och speciellt roligt är det att kunna gratulera Oscar och Christian till deras dan-grader då båda har graderat till shodan (1 DAN) svart bälte i Gake Ryu jujutsu! Ett få svart bälte är något som sker efter en lång rad graderingar till lägre grader under flera års tid träning men det är även bara början på en elevs mer avancerade utveckling.

Nu tar vi ledigt och njuter av sommaren tills det är dags att kliva upp på mattan igen tisdagen 21 augusti då höstterminen börjar igen.

Observera att vuxengruppen kommer att träna på vanliga tider under juni på tisdagar och torsdagar, för juli så kommer mer info under träningen. Dock ingen träning nu på torsdag pga midsommar.

Stort tack för denna termin från alla oss instruktörer!