Vår i luften!

Solen skiner och utetemperaturen stiger och på mattan ska vi inte vara sämre utan fortsätter med hög fart och fläkt!

Den här veckan så kommer det vara ordinarie träning tisdag 8 maj men tyvärr inställda träningar torsdag 10 maj samt söndag 13 maj pga Kristi himmelfärdshelgen.

Passar på att påminna om lite kommande aktiviteter, observera särskilt datumen samt tiderna  för graderingar/avslutningar:

10 juni avslutning/gradering för barn och ungdomsgrupperna. tiderna är kl 10.00-11.30 för barn och kl 11.30-13.00 för ungdomar.

Ansvariga instruktörer kommer att meddela de som av någon anledning inte kan gradera vid detta tillfälle, självklart är man som alltid välkommen att delta ändå och bjuda med sig släkt och vänner på uppvisning av fina tekniker och fika!

Vuxenträningen utgår denna dag.

12 juni avslutning/gradering för vuxengruppen. Observera ändrad tid till kl 19.00-20.00 /20.30 (ca) Gradering för berörda samt vanlig träning för alla andra. Efteråt går de som vill ut och äter på lokal restaurang (på egen bekostnad).

Vuxenträning planeras att fortsätta på ordinarie tider juni ut. Därefter kan det komma att anordnas sommarträning om intresse och tillgängliga instruktörer finns, mer info om detta kommer.

Mvh/Instruktörerna