Blandade nyheter

Lite blandad information från klubben;
Träningsavgifter:
Glöm inte att betala in terminsavgiften, viktigt bland annat för att den försäkring som alla medlemmar har ska gälla. Den innefattar inte bara eventuella skador som kan uppkomma på träning, vilket som tur är inte är vanligt…, utan även olycksfall som kan hända till och från träningen.

Medlemsblankett:
Nya medlemmar ska lämna in fullständigt ifylld medlemsblankett för att klubben ska ha alla de uppgifter som behövs för att bl a söka aktivitetsbidrag från kommunen. Är de redan medlem men behöver du inte lämna in om det inte är så att du byter adress eller tel nummer.

Dräkter till försäljning
Klubben har dräkter till försäljning, med stilbrodyr på vänster sida, och till bra pris. De finns i två utföranden;
Empi, https://sbisport.se/budo-nord-ju-jutsudrakt-empi.html?___store=se&gclid=EAIaIQobChMIzPOynbb72AIVGV8ZCh1EugKVEAQYAyABEgIHl_D_BwE
Och Zanshin, https://sbisport.se/budo-nord-karatedrakt-ju-jutsudrakt-zanshin.html
Empi är något tunnare I kvalitén men de är båda riktigt bra träningsdräkter. Priset är 450 för Empi och 700 för Zanshin. Prata med din tränare om du är intresserad.

Kvarglömda saker:
I veckan var det ett par svarta byxor som gick hem med fel ben i barngruppen; vet du att det var dina ben så kom gärna tillbaka med byxorna..;-) Andra kvarglömda saker samlas upp i lådan i lokalen, tänk på att vi är flera klubbar och ganska många tränande så märk upp träningsdräkter etc för att inte tappa bort saker.

Vårläger i Markaryd
Helgen 24-25 mars kommer vi att åka på läger i Markaryd, Skåne, och vi hoppas så klart att så många som möjligt vill följa med. Barn och ungdomar under 14 kommer behöva ha med sig en målsman eller annan vuxen som ansvarar för den per två barn. De flesta instruktörer kommer att åka med på lägret och boende finns på hotell/vandrarhem/övernattning i dojo. Är du intresserad? Fråga gärna din instruktör, mer info kommer om det praktiska.

Blöta skor
Den här tiden på året blir det mycket slask och grus från skor; tänk på att ställa skorna på hyllorna innan du går in i lokalen. Det underlättar för alla andra och för städningen som vi står för själva.

Väl mött på mattan!
/Instruktörerna