Terminen är igång

Nu har terminen verkligen kommit igång i alla grupper och det känns fantastiskt kul att se all energi som finns på mattan. Vi instruktörer ser fram emot en härlig termin med mycket rolig och svettig träning! Alla barn-, ungdomar och vuxna har verkligen mycket energi när de kommer till träningen. Kul!

Lite praktisk information som kan vara bra att tänka på;

· Vattenflaska ska alltid vara med och påfylld innan träningen börjar, bra om man även passar på att dricka innan träningen.

· Hand- och tånaglar ska alltid vara klippta för att undvika att man river någon på träningen. Självklart har vi rena händer och fötter när vi kliver upp på mattan.

· Långt hår ska vara uppsatt i tofs.

· Inga smycken eller hals- armband får vara på träningen, har man nåt som inte går att ta av kan man tejpa detta efter att ha fått okej från tränaren.

· De som har skaffat dräkt; kom ihåg att den regelbundet ska tvättas för att undvika lukt, speciellt viktigt eftersom vi tränar med varandra och vill att våra kompisar ska trivas på mattan.

Klubbmärke och stilmärke finns för försäljning via klubben och ska sys på enligt ;

klubbmärke på vänster bröst och stilmärke på övre vänster ärmen. se även https://solna-jujutsu.se/information/

Knyta bältet kan vara svårt i början men efter lite övning så knyter det nästan sig självt! Länken nedan och lite träning hemma brukar göra susen, söker man på youtube finns det även filmer som visar hur.

Om Solna Jujutsu

/Instruktörerna