Terminsavslutning

Nu börjar det närma sig terminsavslutning och gradering, för barn och ungdomsgruppen är det nästa söndag den 31 maj som gäller och följande tider:
10:00-11:30 Barngruppen
11:30-13:00 Ungdomsgruppen
Vuxenträningen utgår denna dag.

Om man inte ska gradera så är man ändå välkommen att vara med o visa upp det man lärt sig för nära och kära, syskon, föräldrar, morfar, kusiner etc.
Efter det kommer vi ta sommaruppehåll fram till tisdagen 18 augusti då höstterminen börjar.

Osäker på om du ska gradera? fråga din tränare som har kolla på närvaron. Minst 75% av träningarna ska man har varit med på under terminen, för de som börjat senare på terminen eller inte hunnit komma upp till 75% så kommer vi ha uppsamlingsgraderingar ca en månad in på terminen i höst.

För vuxengruppen är det träning som vanligt fram till torsdag 11 juni då det är gradering samt avslutning, efter det kommer vi ha sommarträning juni ut på tisdagar om det finns intresse. Mer info kommer via Facebook.