Viktig information inför vårterminen 2014!

Hej,
Vi i styrelsen ser framåt mot en ny termin dock med vissa förändringar…
Den stora förändringen är att vi kommer att fortsätta i en ny lokal. Anledningen till det är att den nuvarande lokalen är uppsagd av fastighetsägaren från och med årsskiftet på grund av att huset ska helrenoveras och vår nuvarande lokal kommer då att försvinna. Styrelsen har under året arbetet med ett antal olika alternativ och det vi tror är det bästa alternativet har inte varit klart förrän nu.
Vi kommer att hyra in oss i Solna Judoklubbs lokal på Ankdammsgatan 23, i närheten av Solnahallen. Det är en lokal som har lika stor mattyta som vår nuvarande lokal men som har bättre faciliteter i form av biytor, cafedel och åskådarplatser. Den ligger även en halvtrappa upp med stora ljusinsläpp längs ena väggsidan. Lokalen kan även ses på bilder på Solna Judoklubbs hemsida, www.solnajudo.se.
Lokalen ligger i närheten av Solna centrum och man kommer dit med tunnelbanan till Solna centrum och sedan en promenad på ca 700 meter eller ta buss 509 eller 512 till hpl Framnäsbacken som ligger alldeles utanför lokalen. Se även sl.se för mer förslag från där du bor.
Vi kommer att träna på samma veckodagar men med några smärre justeringar vad gäller tider;

Tisdag

17:30-18:30 Barn 7-11 år

18:30-19:30 Ungdom 12-16 år

19:30-21:00 Vuxen >16 år

 Torsdag

18:00-19:30 Vuxen >16 år

Söndag

10:00-11:00 Barn 7-11 år

11:00-12:00Ungdom 12-16 år

12:00-13:30 Vuxen >16 år

Den stora anledningen till att tiderna ändras något är att vi kommer dela upp barn och ungdomsträningen i två grupper, eftersom det är ett så stort tryck på den nuvarande barngruppen.

Obs! i de fall som ni befintliga medlemmar kommer att få barn i olika grupper, beroende på ålder, kan ni vända er till klubben för att lösa så att ni slipper ha två träningstider att förhålla er till efter åldersindelningen.
Första träningen för terminen och i den nya lokalen kommer att vara 14 januari 2014, mer info kommer efter julhelgerna.
Vi hoppas att alla ni medlemmar kommer att trivas med den nya lokalen, vi i styrelsen ser framåt att få starta det nya årets träning i nya fräscha lokaler! Vi i styrelsen vill även tacka alla medlemmar för en riktig kanontermin! I både barn/ungdoms- och vuxengruppen har det varit full fart med många tränande som våra duktiga instruktörer har sysselsatt med mycket tekniker och roliga övningar. Som traditionen bjuder avslutades terminen för alla grupperna med graderingar.
God jul och gott nytt år från alla oss!

Styrelsen